Gratis poster!

Als je ons boek ‘Yoga-energiziers voor kinderen‘ bij uitgeverij Panta Rhei besteld, krijg je er een supergave poster bij! Dat is handig voor docenten bij het gebruik van de yoga-energizers in de klas of tijdens de yoga-les.

Alle asana’s van de categorie ‘Jolige Yoga’ die in het boekje worden gebruikt staan erop afgebeeld, met vrolijke kleuren en natuurlijk de gekke kikker.

Veel plezier met het gebruik van de energizers!

Je kunt ons trouwens altijd vragen stellen of om tips vragen. Tijdens de exclusieve cursus kun je getraind worden om nog meer uit het boekje en de poster te halen. Je gaat zien dat de sfeer in je klas heel vrolijk wordt. Dat doen deze yoga-energizers met jou en je kinderen!

Published by YOGA LIFESTYLE

The Yoga Lifestyle feeds body, mind & soul. Light, fresh, vegetarian & organic Sattvic food supports the practice of yoga and meditation perfectly. The ancient Vedic texts teach us how to live an austere, conscious and healthy life in balance with nature. Prana will flow through the chakras and give strength, love and bliss.

%d bloggers like this: