Nieuw boek!

Ons nieuwe boek is uit: Heel je Zelf. Leer luisteren naar de taal van symptomen. Dit boek gaat over gezondheid van lichaam, geest en ziel en beschrijft een Ayurvedische weg naar gezondheid. Het is verkrijgbaar via http://www.uitgeverijkompas.nl en in alle boekwinkels.

“Gezondheid: Niet buiten jezelf zoeken, maar in je Zelf vinden. Op allerlei niveau’s, daar gaat dit boek over.”

Jette van der Meij (zangeres/actrice)

Met het boek komt een gratis tiendelige online cursus, waarin een weg wordt beschreven om met yoga & Ayurveda, liefde, geluk en gezondheid in jezelf te vinden. Te zien op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=iUU1SOiIQs0

Published by YOGA LIFESTYLE

The Yoga Lifestyle feeds body, mind & soul. Light, fresh, vegetarian & organic Sattvic food supports the practice of yoga and meditation perfectly. The ancient Vedic texts teach us how to live an austere, conscious and healthy life in balance with nature. Prana will flow through the chakras and give strength, love and bliss.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: