Coaching voor docenten

Het doet ook wat met jou als docent als je aan het werk gaat met de Yoga-energizers, die bedoeld zijn om het hart te openen.

Je kunt je individueel laten coachen en bijscholen door therapeut en life coach Janayitri Brahmanda. Zij is universitair opgeleid gedragswetenschapper in de Sport- en Bewegingspedagogiek en heeft een bijzondere innovatieve methodiek ontwikkeld voor Life Coaching & Yoga Therapy.

Als je tijdens het gebruik van de Yoga-energizers in je klas of in de kinder-yogales merkt dat er iets in je los wordt gemaakt zoals een heftige emotie, je voelt een blokkade, of je voelt dat je diepgaander wilt leren mediteren, dan kan deze coaching je goed van pas komen. Je leert daarmee dichter tot je ware zelf van liefde en geluk komen. Daarmee wordt je intuïtieve ontwikkeling versterkt en leer je controle krijgen over je eigen innerlijke wereld van energie. Dan voel je dat je de energie van de groep nog beter leert aanvoelen en ook nog eens positief kunt beïnvloeden: dat maakt het lesgeven alleen maar gemakkelijker. Je zult zien dat je lessen soepeler verlopen, doordat je zelf veel lekkerder in je vel zit.

Voor meer informatie of voor een afspraak kun je het contactformulier invullen.