Workshop

Yoga-energizer workshop voor kinderen

schermafbeelding-2019-03-18-om-23.09.13Speciaal voor kids is een leuke, actieve, vrolijke workshop ontwikkeld. Het is voor kinderen in de basisschoolleeftijd en zij gaan allerlei interessante spelletjes doen, verschillende ademhalingstechnieken leren, samen diepgaand mediteren en energiek dansen. Een uur vol met mooie muziek, kennis over yoga, energie en mediteren, maar ook praktische hulp bij het gebruik van het boekje.

Deze energizer workshop is voor kinderen in het basisonderwijs, de kinderopvang, een dans- of andere hobbyclub en de yogaschool.

Yoga-energizer workshop voor docenten

De workshop voor docenten duurt 2 uur en is een actieve kennismaking met ‘Yoga-energizers voor kinderen’. Een levendige, vernieuwende bijscholing voor leraren in het basisonderwijs, yogadocenten en groepsleiders. De cursus kan ook aan een team gegeven worden en dient dan tevens als constructief teambuildingsmoment. Thema’s die aan bod komen zijn:

  • De energie leren lezen van je klas
  • De energie beïnvloeden met spel, dans, meditatie en yoga
  • Succesbeleving en geluksgevoel van kinderen
  • Talent-ontwikkeling en een focus op belonen van goed gedrag
  • Emoties en het hart vrij houden
  • Kinderen laten stralen

Workshop Mediteren in de klasSchermafbeelding 2019-03-18 om 23.00.56

Kinderen worden slimmer van mediteren, ze ontwikkelen compassie en empathie, ze leren beter met hun emoties om te gaan en kunnen zich beter concentreren. Maar hoe pak je dat nou aan in je klas? Speciaal voor docenten in het basisonderwijs en voor kinderyoga-docenten, is een workshop ontwikkeld over de lestechnieken die je kunt gebruiken voor het mediteren tijdens de les met kinderen van alle leeftijden. De workshop duurt 1 tot 1,5 uur en je gaat samen praktisch aan de slag.

De workshops worden niet gegeven voor commerciële doeleinden en vinden plaats op basis van een prijs op maat. Heb je interesse of wil je meer info? Vul dan het contactformulier in.

%d bloggers like this: